Taukotulet-lahjoituspalvelu käyttöön talveksi

22.11.2023|Yhdistyksille

Onko yhdistyksellänne latumaja, talviuintipaikka, laavu tai muu talvinen ulkoiluolopaikka? Juuri nyt on oikea aika liittää se Taukotulet.fi-lahjoituspalveluun, jotta saatte keräyskyltin kohteeseen talven sesongiksi.

Taukotulet.fi on lahjoitussivusto, jonka kautta yksityinen lahjoittaja voi tehdä lahjoituksen käyttämälleen ulkoilukohteelle ja sitä ylläpitävälle Suomen Ladun jäsenyhdistykselle. Yhdistys saa kohteeseen keräyskyltin, jossa on ohjeet lahjoituksen tekemiseen.

Yhdistyksen vastuulla on huolehtia, että tiedot ulkoilukohteista ovat ajan tasalla ja rahankeräyksestä kertova kyltti näkyvillä keräyskohteessa. Yhdistys voi laskuttaa saamansa lahjoitukset haluamassaan aikataulussa järjestelmästä saatavalla laskulla.

Taukotulet-konseptin omistaa Taukotulet Oy, jossa Suomen Latu on osakkaana. Rahankeräyksessä käytetään Suomen Ladun rahankeräyslupaa, jolloin yhdistyksen ei tarvitse huolehtia lupaprosessista tai vuosittaisista päivityksistä poliisihallitukselle.

Palveluun liittyminen on maksutonta, mutta lahjoituksista pidätetään 20 % provisio toiminnan kulujen kattamiseen. Suomen Latu toimittaa yhdistykselle keräyskyltit ja opastaa järjestelmän käyttöön.

Lisätietoja ja ohjeet palveluun liittymiseen:
hanna.laakso@suomenlatu.fi