Suomen Latu on avannut ulkoiluvaatteiden verkkokaupan

13.11.2023|Ajankohtaista Jäsenille Yhdistyksille

Suomen Ladun ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin erikoistunut verkkokauppa palvelee järjestön jäseniä tarjoamalla valikoiman Suomen Latu -tuotteita.

Eri lajeihin ja vuodenaikoihin sopivat vaatteet ovat myynnissä kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki tuotteet on varustettu Suomen Latu -logolla.

“Suomen Ladun jäsenet ja jäsenyhdistykset todistavat viikosta toiseen, että ulkoilu on varustekysymys. Siksi olemme todella iloisia, että voimme jatkossa tarjota jäsenillemme ja jäsenyhdistyksillemme laadukkaita ulkoiluvaatteita kumppaneidemme kanssa”, toteaa varainhankinnan ja kumppanuuksien asiantuntija Teemu Launio Suomen Ladusta.

Verkkokaupan ulkoiluvaatteet ovat Suomen Ladun yhteistyökumppanin Craft Sportswearin mallistoista. Craft Sportswear on vuonna 1977 perustettu ruotsalainen tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja suorituskykyisistä urheiluvaatteistaan.

Verkkokaupan valikoimaa on tarkoitus kehittää jatkuvasti. Uudet tuotteet mahdollistavat myös järjestön yhtenäisen ilmeen kehittämisen.

”Jatkossa Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä toimivat ohjaajat ja muut yhdistysaktiivit voidaan tunnistaa brändivaatteista osaksi Suomen suurinta ulkoilujärjestöä”, viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen iloitsee.

Verkkokauppa on tuotettu yhteistyössä Trexet Finland Oy:n ja Fais Finland Oy:n kanssa. Tuotteiden toimituksesta vastaa PostNord. 

Tutustu kaupan valikoimaan osoitteessa: suomenlatu.fais.fi 

Lisätiedot

Asiantuntija, varainhankinta ja kumppanuudet Teemu Launio
teemu.launio@suomenlatu.fi
Puh 0400 825 008