Kansallinen hiihtopäivä helmikuussa - Ilmoita yhdistyksesi mukaan ja tilaa maksuton materiaalipaketti

04.01.2024|Yhdistyksille

Kansallista hiihtopäivää vietetään jo kolmatta kertaa 24.2.2024. Aikaisemmista vuosista poiketen, Suomen Latu koordinoi koko valtakunnallista kampanjaa Suomen Hiihtoliiton sijaan.

Tilaa maksuton materiaalipaketti viimeistään 7.1.2024!

Materiaalipaketti sisältää: (50 ensimmäistä yhdistystä)

  • Kansallinen hiihtopäivä -banderolli tapahtumaan tai retken lähtöpisteelle
  • Valmiit säänkestävät tapahtumajulisteet (A4)
  • Yhteistyökumppanimme Vauhdin tarjoama tuotepaketti retken järjestäjälle
  • Lasten ja perheiden toimintaa järjestäville yhdistyksille 3 kpl Muumien hiihtokoulun tekniikkatauluja (A4) (+ sähköisesti leikki-ideat ja ohjeet taulujen käyttöön.)

Ilmoittaudu mukaan kampanjaan tästä.

Tavoitteena yli 50 Suomen Ladun jäsenyhdistysten hiihtoretkeä tai tapahtumaa

Kampanjasivuille on luotu Suomen Ladun jäsenyhdistyksille tapahtumajärjestäjän ohjeistukset sekä valmiit materiaalit viestinnän tueksi.

Kansalliseen hiihtopäivään voi osallistua joko vain viestinnällisesti tai resurssien salliessa, toivomme yhdistysten järjestävän joko hiihtoaiheisia retkiä tai tapahtumia.

Tutustu kampanjasivustoon sekä jäsenyhdistysten ohjeistuksiin

Materiaalipankki

Jäsenhankinta kansallisena hiihtopäivänä

Kansallisen hiihtopäivän aikaan on mainio mahdollisuus tehdä erilaisia jäsenhankinnan kampanjoita, sekä latujen varsilla että sosiaalisessa mediassa. Miettikää mikä voisi toimia parhaana houkuttimena uudelle jäsenelle juuri teidän toiminnassanne? Mitä kivaa voisitte tarjota uudelle jäsenelle jäsenyyden kylkeen etuna tai lahjana?

Suomen Ladulta tulee myös erillinen kampanja ja toivomme, että yhdistykset jakavat jäsenkampanjaa aktiivisesti omilla kanavillaan!

Muistattehan tilata veloituksettomat jäsenhankinnan materiaalit (esitteet, mainokset, liittymislahjat) ajoissa käyttöön Suomen Ladun verkkokaupasta. Ohje tilauksen tekemiseen löytyy täältä. Lisätietoja jäsenhankinnasta: lotta.vuorela@suomenlatu.fi.

Ota yhteyttä!

Petteri Tiainen
Asiantuntija, tapahtumat
petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Topi Kiljunen
Asiantuntija, ulkoilu, hiihdon lajivastaava
topi.kiljunen@suomenlatu.fi