Tervetuloa ohjaajaklubin koulutusviikonloppuun 8.-9.6 Siilinjärvelle!

18.04.2019|

Ohjaajaklubin koulutuspäivä on la 8.6 Siilinjärvellä. Koulutusviikonloppu jatkuu sunnuntaina polkujuoksun ja maastopyöräilyn ohjaajilla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5.

Ohjaajaklubin koulutuspäivät ovat loistava paikka syventää ohjaajan taitoja, saada uusia ideoita ohjaamiseen ja tutustua toisiin ohjaajiin. Lauantain koulutuspäivä on tarkoitettu vain Suomen Ladun ohjaajaklubilaisille. Jos et ole vielä ohjaajaklubilainen, käythän ensin rekisteröitymässä ohjaajaklubiin ja ilmoittaudu sitten mukaan koulutuspäivään. Sunnuntaina on tarjolla jatkokoulutuspäivä polkujuoksun ja maastopyöräilyn ohjaajille tai lajien ohjaamisesta kiinnostuneille harrastajille. 

Lauantaina ohjelmassa on yhteistä koulutusta koko ohjaajaklubin väelle. Ohjelmassa on mm. koulutusta ohjaajan pedagogisista taidoista, toimivia case-esimerkkejä eri ulkoilumuotojen toteuttamisesta sekä yhdessä ulkoilua ja verkostoitumista toisten ohjaajien kanssa. 

Sunnuntain maastopyöräilyohjaajien ja polkujuoksuohjaajien koulutuspäivät sisältävät paljon käytännön harjoitteita, jatkokoulutusta lajin ohjaamiseen ja reittisuunnitteluun sekä ideoiden ja kokemusten jakoa saman lajin ohjaajien kesken. Tarkemman ohjelman sunnuntain lajien koulutuspäivistä saat sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Suomen Latu tarjoaa viikonlopun ohjelman ja koulutuspäivän ruokailut. Matkat ja majoitukset, sekä iltaruuat osallistujien tulee kustantaa itse. Majoituksen voit halutessasi varata ja maksaa meidän kauttamme ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5. täältä.