Uutisarkisto

Polkujuoksu - ja maastopyöräilyohjaajien koulutuspäivä Vierumäellä 31.10.2020.

Ohjaajien koulutuspäivä järjestetään 31.10.2020. Vierumäellä. Tule mukaan syventämään taitojasi ja viettämään antoisa päivä yhdessä muiden ohjaajien kanssa!

07.09.2020|ohjaajaklubi

Tuet yhdistysten liikuntatoimintaan

Tässä listassa koottuna Suomen Ladun erilaisia tukimuotoja jäsenyhdistysten liikuntatoimintaan. Lue lista läpi ja ota tuet yhdistyksen käyttöön!

18.05.2020|ohjaajaklubi

Kuulumisia ohjaajaklubin koulutusviikonlopusta

Ohjaajaklubin koulutusviikonlopusta mukaan tarttui uusia ideoita ja uusia ohjaajatuttuja.

12.12.2019|ohjaajaklubi

Askelmerkit ohjaamiseen -koulutus

Haluatko saada lisää valmiuksia aikuisryhmien ohjaamiseen? Tule mukaan latualueilla järjestettäviin askelmerkkejä ohjaamiseen -koulutuksiin.

12.12.2019|ohjaajaklubi

Hyvinvointia luonnosta Metsämielellä

Metsämieliharjoitukset auttavat rentoutumaan, pysähtymään hetkeen, aistimaan, keskittymään, virkistäytymään ja kuuntelemaan omaa kehoa ja ympäristöä. Voit lisätä metsämieliharjoituksia maistiaisiksi retkille tai vaikka lajitoimintaan.

20.09.2019|ohjaajaklubi

Tervetuloa ohjaajaklubin koulutusviikonloppuun 8.-9.6 Siilinjärvelle!

Ohjaajaklubin koulutuspäivä on la 8.6 Siilinjärvellä. Koulutusviikonloppu jatkuu sunnuntaina polkujuoksun ja maastopyöräilyn ohjaajilla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5.

18.04.2019|ohjaajaklubi

Ohjaaja esiin haastattelu, Eija Hartikainen

Eija on intohiimoinen juoksun harrastaja, lue miten Eija päätyi polkujuoksun ohjaajaksi Iisalmen Latuun

16.04.2019|ohjaajaklubi

Aikuisliikunnan laatutekijä: monipuolisuus

Jotta aikuinen kehittyy liikkujana, pysyy terveenä ja motivoituu liikunnasta, tulee liikunnan olla monipuolista. Monipuolisuuden tukemisessa tärkeää on tuntea ohjattavat, jotta harjoitteiden taso on sopiva ja motivoiva osallistujalle. Ohjaaja voi helposti lisätä ohjatun liikunnan monipuolisuutta tarjoamalla liikkujille kehittymismahdollisuuksia eri osa-alueilla. Tässä vinkkejä, miten voit monipuolistaa ohjaamasi ryhmän liikuntaa fyysisillä, psyykkisillä, tiedollisilla ja taidollisilla osa-alueilla.

25.02.2019|ohjaajaklubi

Ohjaaja esiin haastattelu, Kaisa Koskinen

Kaisa on ohjannut Muumien hiihtokoulua Joensuussa jo 10 vuotta. Lue millaisia vinkkejä hiihtokoulun ohjaamiseen Kaisalla on taskussaan.

11.02.2019|ohjaajaklubi

Aikuisliikunnan laatutekijä: yhteisöllisyys

Yhdessä olo, seura ja sosiaalisuus ovat keskeinen syy harrastaa liikuntaa seurassa tai ryhmässä. Ihmisen perustarpeisiin kuuluva yhteenkuulumisen tarve voi tyydyttyä yhdessä liikkuessa, kun ryhmän välille syntyy rentoa jutustelua ja yhdessä tekemistä.

03.12.2018|ohjaajaklubi