Ohjaajuuden webinaarisarja järjestetään jälleen kevätkaudella 2024

04.01.2024|Ajankohtaista Jäsenille Ohjaajille

Maksuttomassa ja kaikille avoimessa neljäosaisessa Minustako ohjaaja -webinaarisarjassa tutustutaan syvemmin ohjaajuuteen Suomen Ladussa. Kaikki ohjaajuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan.

Kevään 2024  aikana järjestämme toistamiseen kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarisarjan ohjaajuudesta Suomen Ladussa. Syksyllä 2023 järjestettiin vastaava webinaarisarja, johon otti osaa yhteensä 136 henkeä.

Neljäosaisessa webinaarisarjassa käsitellään ohjaajuutta ikäihmisten ulkoilun, lasten ja perheiden ulkoilun, retkeilyn ja muun lajitoiminnan näkökulmasta. Jokaisemme teemalle on varattu oma webinaarinsa. 

Kevään webinaarisarjasta voi ottaa vapaasti osaa yhteen tai useampaan webinaariin. Muistathan ilmoittautua webinaariin, niin voimme lähettää sinulle osallistumislinkin.

Minustako ohjaaja -webinaarit 2024

Suomen Latu järjestää kymmeniä ohjaajakoulutuksia vuoden 2024 aikana

Vuonna 2024 järjestetään lukuisia ohjaajakoulutuksia. Ohjaajakoulutukset tarjoavat perustiedot eri ulkoilulajien ohjaamiseen. Ohjaajakoulutuksen jälkeen voit sopia omassa yhdistyksessäsi, millaista toimintaa ja minkä verran olisit itse valmis ohjaamaan. Myös toiminnan kohderyhmän ja tason voit itse määritellä. Jos rakastat vauhtia ja haasteita, ohjaa hikilenkkejä. Jos kaipaat toimintaa, johon voit ottaa omat lapsesi mukaan, toteuta toimintaa perheille. Jos olet nautiskelija tai muuten verkkaisempi kulkija, ota kohderyhmäksi muita kaltaisiasi. 

Tutustu vuonna 2024 järjestettäviin aikuisten, perheiden ja lasten ulkoilun koulutuksiin 

Ketä ovat Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä toimivat ohjaajat?

Ohjaajat ovat Suomen Ladun toiminnan sydän. Ohjaajat vetävät viikkolenkkejä ja järjestävät tapahtumia. Ohjaajana voi toimia kuka tahansa, joka on löytänyt itselleen rakkaan ulkona liikkumisen muodon ja on motivoitunut liikuttamaan myös muita. 

Lisätietoa

Aikuisulkoilun erityisasiantuntija Susanne Blomqvist
susanne.blomqvist@suomenlatu.fi
Puh 044 722 6322