Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 18.03.2024, klo 17.00
Päättyy: 18.03.2024, klo 18.00

Lisätietoa

Oletko mukana toteuttamassa yhdistyksesi viestintää tai oletko uutena tulossa mukaan yhdistysviestinnän pariin? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen viestinnästä sujuvaa tai miten luodaan mielenkiintoisia viestinnän sisältöjä?

Koulutuksen aiheita ovat mm.

- Yhdistysviestinnän suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen

- Kohderyhmien määrittely ja tavoittaminen Ydinviestien kiteyttäminen 

- Vastuunjako yhdistyksen eri tehtävissä

Koulutuksen sisältöjä peilataan koko koulutuksen ajan oman yhdistyksen viestintään. Koulutuksen lopussa pääset laatimaan oman yhdistyksesi viestintäsuunnitelman.

Koulutuksessa pääset verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.  Tämä koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa yhteistyössä Suomen Karavaanareiden kanssa.

Koulutuksen rakenne: Koulutuksessa on kolme verkkotapaamista 18.3., 8.4. ja 2.5. klo 17 sekä itseopiskelua verkkoalustalla.  Osallistujat saavat linkin verkkoalustalle noin viikkoa ennen ensimmäistä tapaamista.  

Koulutus koostuu seuraavista osista: 

1. Viestinnän merkitys yhdistystoiminnassa. Yhteinen aloitus ja orientaatio kurssiin. 2. Viestinnän suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen 3. Viestinnän kohderyhmät ja kanavat 4. Mitä viestimme? Viestinnän sisällöt, sävy ja tyyli 5. Viestinnän suunnittelu ja varautuminen yllättäviin viestintätilanteisiin 6. Yhteinen lopetus: Viestintäsuunnitelmasta toteutukseen!

Koulutus toteutetaan verkkoalustalla, josta löydät kurssin videotallenteet, oppimistehtävät ja lukumateriaalin. Tehtäviin sisältyy itsenäisen työskentelyn lisäksi yhteistä verkostoitumista muiden osallistujien kanssa. 

Suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa verkkomateriaalien ja tehtävien tekemiseen.

Osallistujalla tulee olla verkkokoulutukseen tarvittavat välineet eli tietokone, internetyhteys, mikrofoni ja mielellään myös webkamera.

Ilmoittaudu 4.3. mennessä. Koulutus on osallistujalle maksuton. Samasta yhdistyksestä koulutukseen voi osallistua useampi henkilö. Koulutus sopii vaikka koko hallituksen yhteiseksi koulutukseksi.

Osallistujia koulutukseen mahtuu 12.  

Lisätietoja: yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiYhdistysviestijä-verkkokoulutus
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMuu
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat12
Ilmoittautuminen04.03.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöLotta Vuorela
Sähköpostiyhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut