Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 04.04.2024, klo 18.00
Päättyy: 04.04.2024, klo 19.00

Lisätietoa

Tervetuloa mukaan edistämään ulkoilua kivassa porukassa! Vapaaehtoisuus on toimimista itselle tärkeän asian puolesta ja kuka tahansa voi toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, eikä se korvaa ammattityötä. Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme vapaaehtoisiksi eri-ikäisiä ja -taustaisia henkilöitä. Tietoja Kiilopään vapaaehtoistoiminnasta: https://www.kiilopaa.fi/ota-yhteytta/vapaaehtoiseksi/. Linkki infoon: https://meet.google.com/pta-semw-jjt.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiVapaaehtoiseksi Kiilopäälle -info
TyyppiTapahtuma
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen04.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKirsi Uusitalo
Sähköpostikirsi.uusitalo@suomenlatu.fi

SUOMEN LATU ry

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut