Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 04.09.2023, klo 18.00
Päättyy: 04.09.2023, klo 20.30

Lisätietoa

Uudenmaan latualueen melontaretki järjestetään 4.9. klo 18.00 alkaen Nurmijärven Sääksissä. Sään salliessa kierrämme Sääksin, matka on noin 7 km ja aikaa kannattaa varata pari kolme tuntia yhteensä melontaan ja varusteiden huoltoon.
Kokoontuminen Nurmijärven Ladun ja Polun toimipaikalla Siperianrannan Kajakkikontilla. Siperianranta on Kiljavan sairaalan takana osoitteessa Kiljavantie 539, 05250 Kiljava. Parkkipaikkana toimii sairaalarakennuksen takana järven puolella oleva alue. Parkkipaikalta kävellään alas rantaan kajakkikontille.
Retki on tarkoitettu melonnan peruskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville melojille. Kajakin sekä tarvittavat melontavarusteet saat lainaan. Säänmukaisilla retkeilyvarusteilla pärjäät, kunhan huomioit, että melonta on vesiurheilua ja ainakin varpaat kastuvat kajakkiin noustaessa. Näin syksyllä ovat vesi ja sää jo viilentyneet, joten on erityisen tärkeää varata täydellinen varavaatekerta mukaan ja otsalamppukin on hyvä muistaa iltojen pimetessä.
Muistathan ilmoittautua etukäteen sähköpostilla Susanna Sihvolle, susannasihvo@yahoo.com, 10 osallistujaa mahtuu mukaan.
Etusijalla ovat Uudenmaan latualeen paikallisyhdistyksiin kuuluvat jäsenet. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiUudenmaan latualueen melontaretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKajakkikontti
Osallistujat10/10
Ilmoittautuminen03.09.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

UUDENMAAN LATUALUE

Uudenmaan latualueeseen kuuluu 28 paikallisyhdistystä ja 2 tunturikerho. Aluetoiminnan tavoitteena on kanssakäymisen lisääminen sekä viestintä. Näiltä sivuilta löydät latualueen yhteyshenkilöt, julkiset asiakirjat ja yhteiset tapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut