Sijainti ja aikataulu

SijaintiKirkkonummi
OsoiteHupisaarentie 1, 02460 Kirkkonummi Kirkkonummi
  
AjankohtaAlkaa: 02.07.2023, klo 11.00
Päättyy: 02.07.2023, klo 14.00

Lisätietoa

Uudenmaan latualue tarjoaa kirkkovenesouturetken sunnuntaina 2.7. klo 11 alkaen. Lähdemme kokeilemaan kirkkovenesoutua yhdessä. Soutamaan lähdemme Kantivikin pienvenesatamasta Kirkkonummelta. Aikaisempaa soutukokemusta ei tarvitse olla, vuokraamme kirkkoveneen Kirkkonummen Soutajilta ja saamme heiltä myös kokeneen perämiehen meitä opastamaan. Retki kestää noin 3 tuntia ja välillä rantaudumme syömään omia eväitä. Mukaan tarvitset säänmukaisen retkeilyvaatetuksen. Pakkaa reppuusi reipasta mieltä, kokeilunhalua ja tietysti eväät.
Soutamaan pääsee 14 ensimmäistä Uudenmaan latualueen jonkin paikallisyhdistyksen jäsentä. Tapahtuma on jäsenille ilmainen. Ilmoittautuminen; Susanna Sihvo, susannasihvo@yahoo.com. Kerrothan ilmoittautuessasi, nimesi, yhteystietosi sekä yhdistyksen, jonka jäsen olet.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiUudenmaan latualueen kirkkoveneretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiSoutu
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKantvikin pienvenesatama
IlmoittautuminenKerrothan ilmoittautuessasi, nimesi, yhteystietosi sekä yhdistyksen, jonka jäsen olet.
Osallistujat14/14
Ilmoittautuminen30.06.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

UUDENMAAN LATUALUE

Uudenmaan latualueeseen kuuluu 28 paikallisyhdistystä ja 2 tunturikerho. Aluetoiminnan tavoitteena on kanssakäymisen lisääminen sekä viestintä. Näiltä sivuilta löydät latualueen yhteyshenkilöt, julkiset asiakirjat ja yhteiset tapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut