Sijainti ja aikataulu

SijaintiTurku
OsoiteSigridinpolku 5, 20740 Turku
  
AjankohtaAlkaa: 10.05.2024, klo 16.00
Päättyy: 10.05.2024, klo 18.00

Lisätietoa

Mahdollisuus ulkokuntosalilaitteiden, frisbeegolfin ja geokätköilyn sekä ensiaputaitojen harjoitteluun ohjatusti. Lapsille mm. Supersankari-suunnistusta ja luontobingoilua. Kierretään Katariinanlaakson luontopolku (noin 2 km) ohjatusti eri vauhtisissa ryhmissä. Osallistujille tarjolla mehua ja Elovena-keksejä. Maksullisessa buffetissa tarjolla kahvia ja muita herkkuja. Unelmien liikuntapäivä järjestelyistä vastaavat Turun Ladun lisäksi Sydänliitto Varsinais-Suomi ja Turun seutu sekä Allergia- ja astmayhdistys Lounais-Suomi. Tervetuloa keväiseen luontoon nauttimaan ulkoilusta!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiUnelmien liikuntapäivä Katariinanlaaksossa
TyyppiTapahtuma
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen10.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSydänliitto Varsinais-Suomi ja Turun seutu, Allergia- ja astmayhdistys Lounais-Suomi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut