Sijainti ja aikataulu

Sijainti
OsoiteBisajärventie , 01260
  
AjankohtaAlkaa: 10.05.2024, klo 18.00
Päättyy: 10.05.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Unelmien liikuntapäivä - Iltapalaretki Bisajärvelle perjantaina 10.5. klo 18-20. Tervetuloa mukaan! Kokoonnumme Bisan majalle, josta klo 18 lähdemme yhdessä kohti Bisajärven nuotiopaikkaa. Perheen pienimmätkin voivat osallistua, lastenrattailla pääsee nuotiopaikalle vievien portaiden juurelle. Nuotion äärellä kuuntelemme satua ja samalla voit syödä omia eväitä. Voit tulla myös oman aikataulusi mukaan, reitti on nauhoin merkitty. Saapumisohje: Aja Bisajärventietä, kunnes näet kansallispuiston kyltin. Seuraavan mutkan jälkeen ensimmäinen pieni tie oikealle vie Bisan majalle. Tien puomi on avoinna vain tapahtumien aikana.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiUnelmien liikuntapäivä - Iltapalaretki Bisajärvelle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
SoveltuvuusLapsiperheille
Kokoontumis- / lähtöpaikkaBisan maja
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen10.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

VANTAAN LATU JA POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.

Katso yhdistyksen omat sivut