Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteVihtilammintie 45, 05200 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 02.10.2023, klo 18.00
Päättyy: 02.10.2023, klo 18.00

Lisätietoa

Kiinnostaako sinua talviuinti? Tule kuulemaan maanantaina 2.10.2023 harrastuksen hyvistä vaikutuksista lajin innokkailta konkareilta! Ilta on tarkoitettu ensi kertaa lajiin tutustuville ja maksaa 20€/hlö.
Tarjolla iltatee/ kahvi. Tapahtuma alkaa klo 18.00, jonka jälkeen pääsemme saunaan ja raikkaaseen Märkiönjärveen. Iltaan mahtuu 20 ensimmäistä: PAKOLLINEN ilmoittautuminen osoitteeseen nurlatalviuinti@gmail.com
Tapahtuma pidetään Kiljavan leirikeskuksessa (Vihtilammintie 45). Voit ajaa auton lippuaukean parkkipaikalle. Info pidetään sen vieressä ”alakämpällä”.
Maksu maksetaan paikan päällä MobilePaylla. Lataa itsellesi sovellus valmiiksi.
Ota mukaan uimapuku, pyyhe, pefletti peseytymisvälineet, pipo sekä sukat tai jos omistat jotkin uimatossut. Vesipullo on hyvä olla myös mukana.
Lämpimästi tervetuloa raikkaan ja koukuttavan harrastuksen pariin!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTutustu talviuintiin
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiTalviuinti
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKiljavan leirikeskus

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTerhi Tistelgren
Sähköpostinurlatalviuinti@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut