Sijainti ja aikataulu

SijaintiTurku
OsoiteItäinen Rantakatu 64, 20810 Turku
  
AjankohtaAlkaa: 22.04.2024, klo 18.00
Päättyy: 22.04.2024, klo 18.45

Lisätietoa

Turun Latu ry:n koulutetut pyöräilyohjaajat kannustavat mukaan viikoittaisille pyöräilylenkeille, joita ajellaan maanantai-iltaisin ja torstaipäivisin. Pyöräilyjen myötä tulevat tutuksi monet mielenkiintoiset lähiseudun kohteet eli kyse ei ole vain hikisestä pyörälenkistä. Esittelyinfossa Manillan Kulttuuritehtaalla (sisäpihan perällä) pääset kuulemaan ja kysymään pyöräilyistä tarkemmin. Aiheina muun muassa: - Pyöräilyvauhti ja lenkkien pituus - Pyöräilyvarusteet - Turvallisuusasiat (mm. letkassa ajaminen) - Viikkopyöräilyjen esittely (kohteet) - Yön-yli pyöräilyretken esittely. ******* Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua Turun Latu ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen klo 19. Kokouksessa esitellään muun muassa yhdistyksen toimintaa vuoden 2023 toimintakertomuksen muodossa. Ennen kokousta kahvi/teetarjoilu. Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTurun Ladun pyöräilytoiminta tutuksi
TyyppiTapahtuma
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen22.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSauli Haaksiluoto
Sähköpostisauli.haaksiluoto@elisanet.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut