Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 07.02.2024, klo 17.30
Päättyy: 07.02.2024, klo 19.45

Lisätietoa

Webinaarin avulla ymmärrät mikä alle 3-vuotiaiden tunnekasvatuksessa on oleellista ja miten hyödyntää tunteet hukassa materiaalia erityisesti pienten tunnekasvatuksessa. Teemakurssille voit osallistua, kun olet aiemmin suorittanut Tunteet hukassa -ohjaajakurssin. Ohjaajakurssin suoritusvuosi kysytään ilmoittautumisen yhteydessä. Teemakurssit toteutetaan etäkoulutuksena Google Meetissä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTunteet hukassa -teemakurssi: alle 3-vuotiaat
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen06.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut