Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 30.05.2024, klo 12.00
Päättyy: 30.05.2024, klo 15.00

Lisätietoa

Turun Ladun torstaipyöräilyssä kohteena nyt Liedon vanhalinna. Siellä museo, kahvila, myymälä ja mahdollisuus nousta huipulle. Startti klo 12 Tuomiokirkon edustalta, paluu lähtöpaikkaan. Mukaan kypärä, juomapullo, evästä tai pikkusuolaista, vaihdepyörä tai sähköpyörä. Vauhti on sopivan rauhallista. Matka n. 20 km. Matkaan pääsee myös matkan varrelta. Jos toivot sitä, ota yhteyttä vastuuhenkilöön niin sovitaan aika ja paikka. Lisätietoja pyöräilyistämme Turun latu/toiminta/pyöräily. Ilmoittautumista ei tarvita. Kaikki tervetulleita

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTorstaipyöräily Liedon vanhalinnaan
Tapahtuman lajiPyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaTurun tuomiokirkkotori
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen30.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSauli Haaksiluoto
Sähköpostisauli.haaksiluoto@elisanet.fi
Puhelinnumero+358505938903

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut