Sijainti ja aikataulu

SijaintiHollola
Osoite Hollola
  
AjankohtaAlkaa: 04.02.2024, klo 09.00
Päättyy: 04.02.2024, klo 15.00

Lisätietoa

Tiirismaan Laturetken lähtöpaikka ja ilmoittautuminen Heinsuon Urheilukeskuksessa ja Tiiristuvalla. Laturetkelle pääset myös Tapanilan hiihtomajalta, josta on viitoitus. Reitti: hiihtoreitti tehdään lumitilanteen mukaan mahdollisimman pitkäksi. Säiden salliessa hiihdetään myös Hälvälän takalenkki, yht. n 40 km. Reitistä voi hiihtää myös lyhyemmän osamatkan. Reitti-infoa lähtöpaikalla,Tapanilassa sekä juomapisteillä Tiiristuvalla ja Työtjärven kääntöpaikalla. Ei osallistumismaksua eikä ajanottoa– Huoltopisteistä juomia ja muuta virkistystä pikkurahalla. Lastentapahtuma Heinsuolla Perinteinen lumiseikkailu jälleen Heinsuon Urheilukeskuksessa. Aika tarkentuu. Tarjolla hiihtoa, lumikenkäilyä, mäenlaskua, luistelua, lumiukkojen tekoa ym talvista touhua. Kaikki tietenkin lumitilanteen mukaan. Ollaan Ulkona kuin lumiukko!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTiirismaan Ladun 56. laturetki ja lastentapahtuma Heinsuolla
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Muu
Laturetket
Perheliikunta
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen04.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannu Backman
Sähköpostitiirismaan.latu@gmail.com

TIIRISMAAN LATU RY

Tiirismaan Latu on Lahden ja Hollolan alueella toimiva aktiivinen ulkoiluyhdistys.
Liikumme luonnossa monin eri tavoin ympäri vuoden ja järjestämme kaikille avoimia retkiä ja ulkoilutapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Katso yhdistyksen omat sivut