Sijainti ja aikataulu

SijaintiNousiainen
OsoiteVuorentaustantie 4, Nousiainen Nousiainen
  
AjankohtaAlkaa: 25.03.2023, klo 10.30
Päättyy: 25.03.2023, klo 12.00

Lisätietoa

Koko perheelle suunnattu kolmen kerran Temppukarhut-luontoliikuntaryhmä käynnistyy lauantaina 25.3.2023 klo 10.30 – 12.00 Vuorenpään laavulla, osoite Vuorentaustantie 4, Nousiainen. Seuraavat temppupäivät ovat 22.4. ja 27.5.2023.

Toiminta on suunnattu alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille sekä heidän huoltajilleen. Jokaisella lapsella pitää olla mukanaan vähintään yksi aikuinen, mutta yhdellä aikuisella voi olla huollettavanaan useampi lapsi. Mukana voi oman vanhemman lisäksi olla esimerkiksi kummi, isovanhempi tai muu lapselle läheinen henkilö.

Temppukarhuissa leikitään, harjoitellaan motorisia perusliikuntataitoja, havainnoidaan luontoa ja tehdään tunnekasvatukseen liittyviä tehtäviä. Kerran lopuksi maistellaan aina omia eväitä laavulla.
Mukaan tulee ottaa sään mukainen ulkoiluvaatetus, istuinalusta, eväät ja juomapullo juomineen. Laavulla on mahdollisuus makkaranpaistoon nuotiolla.

Ryhmään mahtuu 15 ensimmäistä perhettä (kaksi aikuista & lapset). Kaikki osallistujat kuuluvat Suomen Ladun tapaturmavakuutuksen piiriin.
Tapahtumien järjestäjänä toimii Kuhankuonon Latu ja Polku ry. Ohjelman suunnittelusta vastaa Fysiopiste Axoni ja ohjauksesta Fysiopiste Axonin yrittäjä ja fysioterapeutti Elina sekä liikuntaneuvoja & lasten ja nuorten valmentaja Terhi. Mukana huolehtimassa sujuvasta retkeilykokemuksesta ovat myös Kuhankuonon Ladun ja Polun edustajat.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTemppukarhut-luontoliikuntaryhmä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVuorenpään laavu
Osallistujat15 perhettä
Ilmoittautuminen23.03.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTerhi Pinomäki
Sähköpostiinfo@fysiopisteaxoni.fi

KUHANKUONON LATU JA POLKU RY

Yhdistyksen tarkoitus on ympärivuotisella toiminnallaan vakiinnuttaa luonnossa tapahtuvaa kunto- ja virkistysliikuntaa, tehdä retkeily tunnetuksi ja yleiseksi tavaksi sekä edistää ulkoilukulttuuria ja ulkoilun hyviä tapoja järjestämällä retkiä, tapahtumia, tempauksia, koulutusta, vaelluksia ja luontoon tutustumista.

Katso yhdistyksen omat sivut