Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 25.03.2024, klo 16.00
Päättyy: 25.03.2024, klo 18.00

Lisätietoa

Webinaarissa esitellään helmikuussa toteutetun talviuintitutkimuksen tulokset. Tutkimuksen toteutti Suomen Ladun toimeksiannosta Taloustutkimus Oy. Hyvinkään Talviuimarit ry:n puheenjohtaja pitää puheenvuoron uuden talviuintipaikan ja yhdistyksen perustamisesta sekä vaatimuksista. Mäntsälän Retki ry:n sauna- ja talviuintitoiminnan vastaava kertoo talviuintipaikan turvallisuuden edistämistyöstä. Lisäksi kerromme talviuintihankkeen toteutuneista piloteista sekä avaamme talviuintipaikkojen monilajisuutta edistävän pilottihaun.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin verkko-osoitteessa: https://www.lyyti.in/Talviuintihankkeen_webinaari_0652. Ilmoittautumisen yhteydessä saat vahvistuksen, jonka mukana on osallistumislinkki webinaariin. Webinaari järjestetään Google Meet -alustalla. Yllä olevaa ilmoittautumislinkkiä saa jakaa eteenpäin. Ilmoittautuminen on avoinna webinaarin alkamiseen asti.

Webinaarin aikataulu

  • Klo 16 Aloitus ja Taloustutkimuksen läpikäynti
  • Klo 16.20 Uuden talviuintiyhdistyksen perustaminen, Hyvinkään Talviuimarit ry
  • Klo 16.40 Turvallisuuden edistäminen talviuintipaikalla, Mäntsälän Retki ry
  • Klo 17 Talviuintihankkeen pilotit
  • Klo 17.20 Uusi pilottihaku: monilajisuuden edistäminen
  • Klo 17.40 Kysymykset ja lopetus

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTalviuintihankkeen webinaari
TyyppiTapahtuma
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen25.03.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut