Sijainti ja aikataulu

SijaintiLempäälä
OsoiteSavontie 653, 37560 Lempäälä
  
AjankohtaAlkaa: 05.03.2023, klo 10.00
Päättyy: 05.03.2023, klo 16.00

Lisätietoa

Taivalpirtin latukahvila kutsuu taas ulkoilijoita luokseen!

Pirtille pääsee niin latuja pitkin (toivotaan että lunta vain tulisi hieman lisää), kävellen, maastopyöräillen tai vaikka lumikenkäillen. Tyyli on vapaa kunhan perille löytää!

Myyntipöytä notkuu taas kaikkea hyvää niin makeaa kuin suolaista, lämmintä tai kylmää, syötävää tai juotavaa. Varaa käteistä mukaan ja tule herkuttelemaan luonnon keskelle (meillä käy myös pankkikortti)! Myynnissä on mm. Tapolan grillimakkaraa, jonka voi itse nuotion ääressä paistaa mieleisekseen tai voit viettää ulkoilun lomassa lounastauon ja nauttia hyvässä seurassa 10 Maukkaiden hernekeittoa. Jälkiruoaksi maistuu maanmainio Pirtin omenapiirakka. Myyntituotteita on tietysti rajoitetusti.

Pirtin latukahvila palvelee lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-16 (25.-26.2.)! Hiihtolomaviikolla palvelemme torstaista sunnuntaihin (2.-5.3.) kello 10-16!

TERVETULOA NAUTTIMAAN JA HERKUTTELEMAAN!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTaivalpirtin latukahvila päivystää
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLuonnossa kuin kotonaan

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTampereen Taivaltajat
Sähköpostitaivaltajat@gmail.com

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.

Katso yhdistyksen omat sivut