Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 30.08.2024, klo 22.00
Päättyy: 08.09.2024, klo 01.00

Lisätietoa

Tämän vuoden syysvaellus tehdään Muotkatuntureille. Matkaan lähdetään pe illalla 30.8.2024 ja paluu su 8.9. Muotkatunturin erämaa-alueella vaellamme todellisessa erämaassa, jossa ei ole merkittyjä reitteijä eikä autiotupia. Alkuviikosta seurailemme erämaajärviä, jolla toisessa ryhmässä pyrimme varaamaan aikaa tulisteluun ja pieneen ruokatarvekalastukseen, ja loppuviikosta pääsemme nousemaan avoimiin tunturimaisemiin. Vaelluksen osallistujilta edellytetään Turun Ladun tai muun latuyhdistyksen jäsenyyttä ja säännöllisen liikunnan tuomaa peruskuntoa. Vaelluksen hinta 340 euroa sisältää infoillan, bussikuljetuksen, ruokailut bussimatkalla ja viimeisen yön majoitukset Kiilopäällä. Oppaina Jani ja Janne. Ilmoittautuminen Jäsenpolun kautta yllä olevasta ilmoittautumislinkistä. Lisätiedot jani.alinikula@turunlatu.fi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSyysvaellus Muotkatunturin erämaahan
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiVaellus
Kokoontumis- / lähtöpaikkaTurun linja-autoasema
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat14
Ilmoittautuminen09.06.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöJani Alinikula
Sähköpostijani.alinikula@turunlatu.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut