Sijainti ja aikataulu

SijaintiTurku
OsoiteLäntinen pitkäkatu 7-9 Turku
  
AjankohtaAlkaa: 17.09.2023, klo 09.30
Päättyy: 17.09.2023, klo 18.00

Lisätietoa

LoLa:n (Lounais-Suomen latualue) tämän vuoden yhteisretki suuntautuu Torronsuon kansallispuistoon (Tammela) . Retki on avoin kaikille alueemme yhdistysten jäsenille.

Kansallispuistossa vietämme nelisen tuntia. Ensin patikoimme, ja patikan päätteeksi syömme eväitä Kiljamon taukopaikalla. Paluumatkan lähtöajasta sovitaan saapumisen yhteydessä busseittain. Torronsuon retkeilyrakenteet: Keittokatos, tulentekopaikka ja esteetön käymälä (oma wc-paperi mukaan) sekä luontotorni sijaitsevat Kiljamon taukopaikalla n. 300m päässä Kiljamon P-alueesta.

Suotaival (8,5 km) on luokiteltu keskivaativaksi muutaman jyrkemmän nousun takia, mutta muuten reitti on helppokulkuinen. Pitkospuita riittää. HUOM! Reitillä ei ole oikaisumahdollisuutta eli reitille lähtevien on jaksettava kävellä koko matka. Kiljamonkierros (1,5 km) on helppokulkuinen kierros suon laidassa. Lisätietoja Torronsuon kansallispuistosta: Torronsuo

Mukaan retkelle säänmukainen vaatetus sekä riittävästi evästä ja juotavaa. Torronsuolla ei ole vesipisteitä. Evästä kannattaa syödä jo bussimatkan aikana ja jättää mahdollisesti jotain paluumatkallekin. Paluumatkan eväät ja vedet voi halutessaan jättää bussiin.

Retken hinta on 20€. Ilmoittautumiset ja maksut 07.09.2023 mennessä. Kuljetus järjestetään, jos kyseiselle reitille ilmoittautuu riittävästi osallistujia.

Ilmoittautumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Voimme sitten tarvittaessa tiedottaa retkelle lähtijöitä esim. mahdollisista muutoksista.

Reitti: Raisio – Turku – Salo – Torronsuo
Lähtö Raisiosta klo 9.30 (kaupungintalo), Turku klo 9.45 (linja-autoaseman tilausajopysäkki), Kaarina
(kaupungintalon P-paikka), Paimio (Nesteen pikavuoropysäkki), Salo (linja-autoasema).
Ilmoittautuminen: pj@turunlatu.fi

Maksut: Turun Latu ry FI63 4108 0010 3729 13 viesti: Torronsuo

Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSyyspatikka Torronsuolle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaLinja-autoaseman tilausajopysäkki
IlmoittautuminenIlmoittaudu osoitteeseen pj@turunlatu.fi. Anna ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero ja miltä pysäkiltä nouset kyytiin (Raision kaupungintalo, Turun linja-autoasema, Kaarinan kaupungintalo, Paimion Nesteen pikavuoropysäkki vai Salon linja-autoasema)
Ilmoittautuminen07.09.2023 mennessä
Hinnoittelu20 € / hlö

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöIda Erling
Sähköpostipj@turunlatu.fi
Puhelinnumero0503723080

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut