Sijainti ja aikataulu

SijaintiMikkeli
Osoite Mikkeli
  
AjankohtaAlkaa: 20.03.2024, klo 19.30
Päättyy: 20.03.2024, klo 22.00

Lisätietoa

Tähtitaivasilta Mikkelissä Ursan tiloissa Kiiskinmäellä. Tutustumme Mikkelin Ursan tiloihin ja toimintaan. Taivaan tummuessa pääsemme tutustumaan tähtitaivaaseen. Kimppakyytejä varten kokoonnumme Ristiinassa klo 19.30 Vossikan parkkipaikalla, Brahentie 42. Tapahtuma on yhdistyksen jäsenille maksuton. Lisätietoja Eeva Tuomiselta. Tervetuloa osallistumaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRinkan Tähtitaivasilta Mikkelissä
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRistiina, Vossikan parkkipaikka, Brahentie 42
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen20.03.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEeva Tuominen
Sähköpostituoeeva@gmail.com
Puhelinnumero050 383 0346

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut