Sijainti ja aikataulu

SijaintiRistiina
OsoiteBrahentie 55, 52300 Ristiina
  
AjankohtaAlkaa: 13.01.2024, klo 11.00
Päättyy: 13.01.2024, klo 17.00

Lisätietoa

Rinkan Talvitapahtuma järjestetään lauantaina 13.1.2024 klo 11-17 talviuintipaikalla vierasvenesataman yhteydessä (Brahentie 55). Peräkärrysauna lämpiää koko ajan, oma saunavarustus. Tule saunomaan ja tutustumaan Rinkan talviuintipaikkaan, päivän teema on Rakastu talviuintiin. Perheille on ohjelmaa klo 15-17 viereisellä kotalaavulla. Jos on oma keppihevonen, sen voi ottaa mukaan keppariradalle. Lumitilanteen mukaan on mäenlaskua ja lumiukkojen rakentamista ja muuta ohjelmaa. Mehutarjoilu. Tapahtuma on maksuton, ei edellytä jäsenyyttä. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRinkan koko perheen Talvitapahtuma - Rakastu talviuintiin
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiTalviuinti
Lumenveisto
Perheliikunta
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen13.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu ry
YhteyshenkilöEeva Tuominen
Sähköpostituoeeva@gmail.com
Puhelinnumero0503830346

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut