Sijainti ja aikataulu

SijaintiRistiina
OsoiteBrahentie 33, 52300 Ristiina
  
AjankohtaAlkaa: 09.05.2024, klo 15.00
Päättyy: 09.05.2024, klo 18.00

Lisätietoa

Aloitamme pyöräilykauden helatorstaina perinteisellä Kangasvuokkoja katsomaan -pyöräilyllä. Kokoontuminen klo 15.00 yhteislähtöön kirkonkylän Rantapuistossa (Brahentie 33). Ajettava matka on noin 20 km. Leppoisa vauhti. Varaa mukaan juomaa ja evästä mieltymysten mukaan. Varusteina pyöräilykypärä ja huomioliivi. Tervetuloa osallistumaan. Rinkan joukkue on mukana Kilometrikisassa. Joukkue on Ristiinan Rinkka ja osallistumiskoodi Astuva2024. Myös perinteinen pyöräilyjen kirjaaminen Rantapuistossa pyöräilypostilaatikossa olevaan vihkoon on käytössä. Kauden päätyttyä arvomme syyskokouksessa osallistuneiden kesken pieniä latu-palkintoja. Valtakunnallisen pyöräilyviikon (3.-12.5.) teemana on liikennerauha. Turvallista pyöräilykesää kaikille!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRinkan kangasvuokkoja katsomassa -pyöräily
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRantapuisto, Brahentie 33, Ristiina
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen09.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHelena Turkki
Sähköpostihelena.turkki@gmail.com
Puhelinnumero0408276927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut