Sijainti ja aikataulu

SijaintiRistiina
Osoite Ristiina
  
AjankohtaAlkaa: 09.01.2024, klo 10.00
Päättyy: 09.01.2024, klo 11.30

Lisätietoa

Hyvinvointia ulkoilusta yli 65-vuotiaille ulkoilut käynnistyvät Ristiinassa tiistaina 9.1.2024 klo 10.00. Kokoontuminen kirkonkylällä Ravintola Saimaan parkkipaikalla, Brahentie 42. Kutsumme mukaan kaikkia ulkoilijoita ikäryhmässä +65. Tiedossa on monenlaista kivaa ja kevyttä ulkoilua eri tavoin ja eri paikoissa, eväiden kanssa ja ilman. Saatamme käydä joskus kauempanakin, jos saamme kyydit järjestymään. Tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja kengät (nastakengät) sekä kävelysauvat, mikäli käytät niitä muulloinkin, sekä aikaa noin 1,5 tuntia. Ulkoilut jatkuvat joka toinen tiistai huhtikuulle saakka. Jos et pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, ehdit mukaan myöhemminkin. Jos haluat lisätietoja, voit soittaa Liisa Kovaselle, puh. 040 055 7372. Toisena ohjaajana toimii Helena Turkki. Suomen Ladun Hyvinvointia ulkoilusta +65 -hankkeen tavoitteena on kannustaa liikkumaan ja voimaan hyvin. Tule mukaan iloiseen seuraan ja ota ystäväsikin mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRinkan Hyvinvointia ulkoilusta +65 -kävelyt alkavat
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
Sauvakävely
Pihapelit
Kokoontumis- / lähtöpaikkaEnsimmäisellä kerralla Brahentie 42, parkkipaikka, Ristiina
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen09.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
YhteyshenkilöLiisa Kovanen
Sähköpostiliisa.a.kovanen@gmail.com
Puhelinnumero0400557372

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut