Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 28.07.2024, klo 10.00
Päättyy: 28.07.2024, klo 16.30

Lisätietoa

Turun Ladun pyöräilijät järjestävät retkipyöräilyn heinäkuun lopun kunniaksi! Kohteemme on ITE -taitelija Kyösti Iitin tekemä Enkelipuisto Pöytyällä.
Startti on klo 10.00 Tuomiokirkon edustalta, paluu lähtöpaikkaan. Enkelipuistossa on klo 12.00 - 15.00 paikallisten järjestämä kauden huipentuma eli kansanlaulujen yhteislaulua haitarimusiikin tahdissa ja kansallispukunäytös.
Kyösti Iitin laajaa tuotantoa voi vapaasti katsella koko vierailumme ajan. Sotilaskodin henkilökunnalta voi ostaa kahvia, munkkia ja makkaraa. Lisätietoa Enkelipuistosta on kohteen kotisivuilla.
Kyösti Iitti toivotti kaikki tervetulleiksi. Hän sanoi, että ilo on hänen puolella, kun menemme. Lisäksi hän sanoi, että sähköpyöriin sähköä riittää (vaikka hänellä ei ole valtakunnan sähköä, vaan aurinkopaneeleja)
Ota mukaan kypärä, juomapullo, halutessasi evästä, vaihde- tai sähköpyörä. Menemme Paattisten, Tortinmäen kautta, matka on noin 50 km. Tulemme Riihikosken, Auran, Liedon kautta, matka on noin 50 km.
Vauhdin pyrimme pitämään kaikille sopivana. Matkalla pidämme taukoja. Ota yhteyttä vastuuhenkilöön (pirjo.raitisto@gmail.com tai 0400850307), mikäli haluat tulla mukaan matkan varrelta, niin sovitaan aika ja paikka. Raisiolaisia saattaa tulla Aviatien-Aerotien risteyksestä klo 10.15 mukaan.
Ilmoittautumista ei tarvita. Kaikki tervetulleita. Lisätietoja pyöräilyistämme Turun latu/toiminta/pyöräily.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRetkipyöräily Pöytyä enkelipuistoon
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen28.07.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut