Sijainti ja aikataulu

SijaintiTampere
OsoiteTaivalpirtti, Savontie 653, Lempäälä Tampere
  
AjankohtaAlkaa: 10.06.2023, klo 11.00
Päättyy: 10.06.2023, klo 16.00

Lisätietoa

Metsäjoogaa ja kävelyretki Taivalpirtille lauantaina 10.6.2023

Tervetuloa viettämään Suomen Ladun Retkelle-päivää lauantaina 10.6. Kävellään yhdessä Taivalpirtille Hervannasta Matinlahdentietä ja Birgitan polkua pitkin. Perillä Taivalpirtillä Kristiinan vetämä metsäjooga sekä saunomis- ja uintimahdollisuus. Evästä kannattaa varata riittävästi (makkaratulia en takaa, joten kannattaa varautua myös muilla eväillä), Pirtillä on kaivo ja huussi. Säänmukainen varustautuminen.

Kävelyretkelle lähdemme Hervannasta Ruskontien, Ahvenisjärventien ja Vanhan Hervannantien risteyksestä n. klo 11. Lähelle risteystä pääsee bussilla 5 sekä Hervannan että keskustan suunnista, bussipysäkin nimi on molemmista suunnista Siltanen. Matkaa Pirtille kertyy suuntaansa noin 6 km. Perillä evästauko ja Pirtin alueeseen tutustumista.

Kristiinan metsäjooga alkaa n. klo 13 ja kestää tunnin verran. Metsäjooga sopii kaikille ja liikkeet on suunniteltu enimmäkseen seisten tehtäväksi, mutta voit ottaa mukaan oman makuualustan loppurentoutusta varten (Pirtiltäkin toki jotain alustaksi kelpaavaa löytynee). Voit tulla joogaan myös omia teitäsi autolla, Savontien parkkipaikalta (Savontie 653) on noin kilometrin kävelymatka.

Ja huomasithan, että myös Matin Leppoisa pyöräretki suuntaa Taivalpirtille 10.6. Eli voit tulla pyöräillen Matin kanssa, lähtö Sampolan edestä klo 10.

Joogan jälkeen saunan pitäisi olla jo lämmin ja halukkaat pääsevät löylyttelemään ja pulahtamaan uimaan. Ota siis mukaan uikkarit ja pyyhe. Kotiinpäin voi lähteä omia aikojaan tai palata joukolla yhteiskävelynä.

Tervetuloa mukaan, 

Paula Y & Kristiina L

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRetkelle: Metsäjoogaa & kävely Taivalpirtille
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRuskontien, Ahvenisjärven ja Vanhan Hervannantien risteys

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPaula Yli-Urpo
Sähköpostitaivaltajat.kavely@gmail.com

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.

Katso yhdistyksen omat sivut