Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
Osoite Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 23.05.2024, klo 18.00
Päättyy: 09.06.2024, klo 12.00

Lisätietoa

Nurmijärven Latu- ja Polku ry järjestää aloitteleville retkeilijöille suunnatun käytännön kurssin retkeilytaitojen perusteiden opetteluun. Rakastu retkeilyyn -kurssilla saadaan mukavia luonto- ja retkeilykokemuksia päästään retkeilemään turvallisessa ympäristössä päästään kokemaan jotakin uutta tai kertaillaan jo opittuja taitoja opitaan retkeilyn perustaitoja- ja tietoja sulanmaanretkeilystä löytää halutessaan koulutuksen myötä uusia retkeilykavereita innostua retkeilystä ja löytää siitä itselleen uuden harrastuksen Tunnetko retkietiketin? Mitä on jokaisenoikeudet ja velvollisuudet? Miten kompassi toimii? Mitä retkelle kannattaa pakata mukaan? Miten nuotio sytytetään? Miten retkiherkut valmistetaan luonnossa? Kurssilla saat vastauksen kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin. Lisäksi tutustumme varusteisiin, majoitteisiin, retkiturvallisuuteen ja retkien suunnitteluun. Tavoiteltavat taidot ja tiedot vastaavat sitä tasoa, joka tarvitaan, jotta voi tehdä turvallisesti yön yli retken merkityllä reitillä yhdessä vertaistensa kanssa sulanmaan aikaan. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta retkeilystä ja varusteita on mahdollisuus lainata. Rakastu retkeilyyn kurssin kattava paketti retkeilyyn liittyvää tietoa ja taitoa saadaan 23.5 ja 30.5.2024 klo 18.00–21.00 Kiljavalla Siperianrannan saunatuvalla. Kurssi jatkuu yön yli retkellä 8-9.6.2024 Iso-Valkee Somero. Hinnat kurssille: 2 arki-iltaa 20€, ja yön yli retki 20€. Kurssi on tarkoitettu jäsenillemme. Lisätiedot: Hannu Puranen 040 725 4579 tai Soile Paukkunen 040 738 3199 Ilmoittautumiset: hannu.puranen@elisanet.fi Tervetuloa kurssille!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRakastu retkeilyyn
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen02.06.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannu Puranen
Sähköpostihannu.puranen@elisanet.fi
Puhelinnumero0407254579

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut