Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite1. linja, 20100
  
AjankohtaAlkaa: 15.06.2024, klo 08.00
Päättyy: 16.06.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Lähtö Turusta aamulaivalla lauantaina 15.6. Iltapäivällä rantaudutaan Maarianhaminaan ja poljetaan Bomarsundiin. Siellä tutustumismahdollisuus Bomarsundin linnakkeeseen ja vierailukeskukseen (pääsymaksullinen/omakustanteinen), sekä yöpyminen Puttes Campingin mökeissä, iltasaunakin varattu. Sunnuntaiaamuna 16.6 pyöräillään Maarianhaminaan, josta iltapäivälaivalla Turkuun illaksi. Pyörämatka lauantaina noin 40 km ja sunnuntaina 40-60 km. Mukana henkilöauto, joka voi kuljettaa osan kasseista. Laivalla meille 2 hyttiä lepoon ja vaatteiden vaihtoon. Pakettiin ja hintaan sisältyy myös laivamatkat (Viking Line) ihmisille ja pyörille, buffet aamupala menolaivalla, illallinen ja aamupala Puttesissa, mökkiyöpyminen lakanoineen ja saunoineen sekä buffetlounas paluulaivalla. Pyöräillessä Turun Ladusta vetäjä, ja etenemisvauhti mitoitetaan osallistujille sopivaksi. Pyöränä oma vaihdepyörä, sähköllä tai ilman. Matkan hinta tulee olemaan noin 150-160 €, riippuen osallistujien määrästä ja mökkityypistä. Osallistuminen edellyttää Turun Ladun tai muun latuyhdistyksen jäsenyyttä. Tarkempi info ja ohjeistus varusteista ym. annetaan osallistujille ennen matkaa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPyöräretki Ahvenanmaalle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaViking Linen terminaali
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat15
Ilmoittautuminen12.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSauli Haaksiluoto
Sähköpostisauli.haaksiluoto@elisanet.fi
www-sivutturunlatu.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut