Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 15.04.2024, klo 18.00
Päättyy: 15.04.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Pikkuhiljaa lumet sulavat ja pyörät kaipaavat huolenpitoa. Tule maanantaina 15.4. klo 18 alkaen Siperianrannan savusaunan vieressä olevalle pumppaamolle (osoite Kiljavantie 539, paikoitus on sairaalan takana viimeinen pienempi parkkialue) ja ota pyöräsi mukaan ja tavallisimpia työkalujasi sekä hanskat ja mahdollisesti jotain rättiä. Tarkistetaan pyörän peruskuntoa ennen kauden alkua. Pyörän ei välttämättä tarvitse olla maastopyörä eli voi tulla myös tavallisen pyörän kanssa. Tarkastetaan pyörän kunto, annetaan huolto- ja ylläpitovinkkejä ja tehdään pieniä korjauksia. Varsinaisia huoltotoimenpiteitä emme tee, vaan keskitymme enemmän opastamiseen. Tervetuloa, olit sitten ihan aloittelija tai jo konkari. Ehkäpä tässä kohta sitten jo päästään poluillekin. Klikkaa itsesi tähän osallistujaksi, jos olet tulossa. Osaamme hieman varautua onko tulossa ketään tai onko tupa täynnä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPyörän katsastusilta kaikille pyörätyypeille
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPumppaamo
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen15.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEeva Kenttäkumpu

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut