Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteAstrakanintie 100, 05200 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 24.01.2024, klo 18.00
Päättyy: 24.01.2024, klo 19.00

Lisätietoa

Tervetuloa matalan kynnyksen lamppulenkille keskiviikkona 24.1. klo 18. Hölkkäämme rauhallista tahtia melko tasaista maastoa, reilu 5 km tunnin aikana. Lähtöpaikkana Astrakanintie 100 (Rajamäen hautausmaan parkkipaikka). Tarvitset pitävät maastolenkkarit (pakkasella suositellaan nastalenkkareita, lumisella/jäisellä kelillä ne ovat välttämättömät!) ja täyteen ladatun otsalampun. Ota mukaan myös juomista juoksureppuun tai autoon odottamaan. Lenkin vetävät Sanna-Maria ja Sonja

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPolkujuoksu, lamppulenkki
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRajamäen hautausmaan parkkipaikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen24.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut