Sijainti ja aikataulu

SijaintiTampere
OsoiteTuohikorventie 27 B, 33340 Tampere
  
AjankohtaAlkaa: 24.02.2024, klo 12.00
Päättyy: 24.02.2024, klo 15.00

Lisätietoa

Tampereen Taivaltajat, Ikurin Vire ja Tampereen kaupunki järjestää Perheliikunnan talvirieha & Kansallisen hiihtopäivän talviliikuntapäivän perheille Ikurin Virelässä lauantaina 24.2. klo 12.00–15.00 (Tuohikorventie 27 B). Tervetuloa koko perheen voimin harjoittelemaan hiihdon perustaitoja Tampereen Taivaltajien opastuksella. Virelän hiihtojaoston ammattilaiset voitelevat sukset hiihtokuntoon! Lisäksi lumikenkäilyä, lumiukkoilua ja pelailua. Ota omat sukset mukaan. Paikalta löytyy kahvio.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPerheliikunnan talvirieha & Kansallisen hiihtopäivän talviliikuntapäivä perheille
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Perheliikunta
Lasten hiihtokoulu
Kokoontumis- / lähtöpaikkaIkurin Virelä
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen24.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPaula Yli-Urpo
Puhelinnumero0400 883 320

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.

Katso yhdistyksen omat sivut