Sijainti ja aikataulu

SijaintiSoini
OsoiteKarstulantie 942, 63800 Soini
  
AjankohtaAlkaa: 19.03.2023, klo 10.00
Päättyy: 19.03.2023, klo 12.00

Lisätietoa

Suomenselän Samoilijoiden lumikenkäretkellä kuljemme Soinin Kuninkaanpuiston vaihtelevissa maastoissa. Aluksi jokaiselle säädetään lumikengät sekä sauvat sopiviksi. Liikumme lumikengillä Kuninkaanpuiston aapasoilla, metsäharjanteilla ja lammen rannoilla. Retken kesto on 2 tuntia, joka sisältää evästauon maastossa Iso Ollinlammella. Lumikenkäretki on kaikille avoin, retkelle osallistumiseen ei vaadita Suomenselän Samoilijoiden jäsenyyttä.

RETKELLE LÄHTÖ: Sunnuntaina 19.3.2023 klo 10.
LÄHTÖPAIKKA: Pysäköinti ja kokoontumispaikka Hankajärven pohjoisrannan tuntumassa olevalla levähdysalueella n. 9 km Soinista Karstulan suuntaan (tie 697) osoitteessa Karstulantie 942, 63800 Soini.
REITIN PITUUS JA RETKEN KESTO: n. 4 km, n. 2 tuntia
RETKEN HINTA: 25 €/hlö, lapset alle 15 v. 10 €/hlö. Mikäli osallistujalla on omat lumikengät ja sauvat, retken hinta aikuiselle on 15 € ja alle 15 v. 5 €. Hinnat sis. alv 10 %.
RETKEN HINTAAN SISÄLTYY: Oppaan palvelut ja ohjaus, TSL:n lumikengät, sommalliset teleskooppisauvat, kuumaa juomaa ja pieni retkieväs, järjestäjän vastuuvakuutus, reitti- ja turvallisuussuunnitelma, ensiapuvarustus.
OSALLISTUJIEN OMA VARUSTAUTUMINEN RETKELLE: Päälle säänmukainen ulkoiluvarustus (huomioi, että lumikenkäilyssä tulee lämmin). Talvihanskat tai rukkaset, pipo. Jalkaan tukevat varrelliset ja pyöreäpäiset talvi- tai vaelluskengät. Säärystimet tai tiukasti kenkien varsien ympärille kiristettävät lahkeet estävät lumen pääsyn kenkien sisään. Reppuun mukaan kuumaa juomaa kestävä kuppi tai kuksa, vesipullo, pientä syötävää, lämmin taukotakki, istuinalusta ja henkilökohtaiset lääkkeet.
VAKUUTUKSET: Polun Lumolla on toimintaansa vastuuvakuutus, osallistujien tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan (tapaturmavakuutus)
VAATIVUUS JA SOVELTUVUUS: Lumikenkäretkelle osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä, normaali peruskunto riittää. Retkelle voivat osallistua myös lapset, suositusikä yli 12 vuotta.
OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 4–12 hlöä. Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään neljä henkilöä.
OHJAAJA: Erä- ja luonto-opas (AT) ja lumikenkäilyohjaaja Kati Granroth, Polun Lumo

ILMOITTAUTUMISET RETKELLE LA 18.3. KLO 18 MENNESSÄ: Lähetä ilmoittautumisesi soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viesti tai tekstiviesti Katille p. 050 521 1704 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen kati@polunlumo.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Retki, jolle ilmoittaudut, nimesi (sekä muiden mahdollisten osallistujien nimet), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio (retkeen kuuluu pieni retkieväs). Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin, josta löydät lisätiedot retkestä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

RETKEN MAKSAMINEN: Retket maksetaan retken alussa joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla maksupäätteellä (yleisimmät pankki- ja luottokortit).

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiOpastettu lumikenkäretki Soinin Kuninkaanpuistossa
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPysäköinti ja kokoontumispaikka Hankajärven pohjoisrannan tuntumassa olevalla levähdysalueella n. 9 km Soinista Karstulan suuntaan (tie 697) osoitteessa Karstulantie 942, 63800 Soini.
IlmoittautuminenILMOITTAUTUMISET RETKELLE LA 18.3. KLO 18 MENNESSÄ: Lähetä ilmoittautumisesi soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viesti tai tekstiviesti Katille p. 050 521 1704 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen kati@polunlumo.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Retki, jolle ilmoittaudut, nimesi (sekä muiden mahdollisten osallistujien nimet), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio (retkeen kuuluu pieni retkieväs).
Osallistujat4-12
Ilmoittautuminen18.03.2023 mennessä
Hinnoittelu25 € / aikuinen (sis. alv 10 %)
Lapset alle 15 v. 10 €/hlö (sis. alv 10 %)
Mikäli osallistujalla on omat lumikengät ja sauvat, retken hinta aikuiselle on 15 € ja alle 15 v. 5 €. Hinnat sis. alv 10 %.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKati Granroth
Sähköpostikati@polunlumo.fi
Puhelinnumero0505211704

SUOMENSELÄN SAMOILIJAT RY

Suomenselän Samoilijat on Suomen Latu ry:n paikallisjärjestö Suomenselän alueella (Ähtäri, Soini, Lehtimäki). Löydä kanssamme mielekkäitä tapoja liikkua ja nauttia luonnosta!

Katso yhdistyksen omat sivut