Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 3, 05200 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 27.01.2024, klo 09.00
Päättyy: 27.01.2024, klo 11.00

Lisätietoa

Snowdogilla olisi painettu polkua, eiköhän mennä katsomaan kuinka timanttista polkua on tarjolla, Nurmijärven talven ihmemaa kutsuu maastopyöräilijöitä ???? Otetaan tunnin tai puolitoista rauhallinen lenkki ja katsotaan kuinka kauas päästään, halutessaan jokainen voi itse jatkaa suuntaan tai toiseen jos meno haluja riittää ???? Muistakaa kelin mukainen vaatetus, suositellaan kerros pukeutumista, sekä reppuun voi pakata lämmintä vaatetta varalle. Myös kuumaa juotavaa suosittelen ottamaan mukaan Uskon vahvasti että millä vain renkaalla pääsee ajamaan, ohjaaja itse lähtee kapealla nastattomalla kumilla, tietenkin fatbike on paras vaihtoehto ???? Otetaan lähtö lauantaina klo 9.00 rahakulman p paikalta, kiljavantie 3 Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNurLaMTB talvilenkki
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRahakulman p paikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat5
Ilmoittautuminen26.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut