Sijainti ja aikataulu

Sijainti
OsoiteTornikeskus, Tornimäentie 20, Klaukkala, 01840
  
AjankohtaAlkaa: 13.05.2024, klo 18.00
Päättyy: 13.05.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Tervehdys! Maanantaina luvassa vaativampi lenkki Klaukkalan mäennyppylöille Tornimäkeen ja Palomäkeen. Jos ehditään, niin käydään pyörähtämässä myös Pietarinmäessä. Lenkillä on siis korkeuseroja ja teknisempää polkua, joten siksi luokitus on vaativa. Kuitenkin on tarkoitus harjoitella myös hieman teknisempää ajamista, joten tervetuloa kokeilemaan ja treenaamaan. Vaativampia paikkoja voi taluttaa ja ylämäet korvaa sitten muikeat alamäet. Polut ovat kokemisen arvoisia. Tervetuloa! NurLaMTB ************* Vaatimuksena on maastokelpoinen pyörä ja pyöräilykypärä. Myös juomaa on syytä olla aina mukana. Muita suositeltavia varusteita mukaan otettavaksi ovat: * tarvittaessa jotain energiaa mukaan * ajo-, aurinko-, tms. lasit silmiä suojaamaan * pyöräilyhanskat käsien suojaksi * pumppu ja omaan pyörään sopiva vararengas * pikatyökalut (ainakin rengasraudat) * pikaketjulukko, joka sopii omaan pyörään (ketjun katkeaminen) *takavaihtajan ns. korvake omaan pyörään Vaatetus säätilan mukaan. Kannattaa suosia mm. pyöräilyhousuja ja värikkäitä vaatteita. Suositeltavaa on myös pyöräilykenkien hankkiminen ja lukkopolkiminen käytön opettelu, sillä ne tekevät pyöräilystä mukavampaa. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan suostumus mukaan tulosta. Alle 12-vuotias vain huoltajan seurassa. Lisätietoja Nurmijärven Ladun kotisivulta: https://nurmijarvenlatu.fi/toiminta/maastopyoraily

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNurLaMTB maanantain lenkki Klaukkalan nyppylöille
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen13.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

Sähköpostimtbnurla@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut