Sijainti ja aikataulu

SijaintiPöytyä
OsoiteKoivukuja 10, 21930 Pöytyä
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 18.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 10.00

Lisätietoa

#nukuyöulkona tulee jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna osallistumme Kurjenpesällä tapahtuvaan esteettömään Nuku yö ulkona tapahtumaan. Lähdemme liikkeelle kimppakyydein Raision kaupungitalon pysäköintipaikalta, Nallinkatu 2, Raisio lauantaina 26.8. kello 17:30. Mikäli tarvitset kyydin ilmoittaudu mukaan kimppakyytiin. Jos tulet omalla autolla tai julkisilla, ilmoittautumista ei tarvita ja voit tulla suoraan Kurjenpesälle.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona
TyyppiTapahtuma
SoveltuvuusLiikuntaesteisille
IlmoittautuminenLähdemme liikkeelle kimppakyydein Raision kaupungitalon pysäköintipaikalta, Nallinkatu 2, Raisio lauantaina 26.8. kello 17:30. Mikäli tarvitset kyydin ilmoittaudu mukaan kimppakyytiin. Jos tulet omalla autolla tai julkisilla ilmoittautumista ei tarvita ja voit tulla suoraan Kurjenpesälle
Osallistujat10
Ilmoittautuminen24.08.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöArmi Laamanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
www-sivutraisionrinkka.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut