Sijainti ja aikataulu

SijaintiSodankylä
OsoitePetäjäsaari Sodankylä
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 16.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 12.00

Lisätietoa

Tervetuloa mukaan nauttimaan elokuisen yön kuulaudesta Nuku yö ulkona -tapahtumassa lauantaina 26.8.2023 klo 16 alkaen Sodankylän Petäjäsaaressa, mihin siirtyminen tapahtuu soutuveneellä. Kaikille avoimessa tapahtumassa voit majoittua joko omassa teltassa, riippumatossa tai voi vuokrata pientä maksua vastaan nukkumapaikan Sompion Samoilijoiden ja Lapin Kiehiset ja Kivekkäiden tilaisuuteen järjestämistä teltoista tai puolijoukkueteltasta. Petäjäsaaressa löytyy myös hyvin tilaa sekä teltoissa että riippumatoissa yöpyjille ja käytössä ovat vesipiste ja vessa. Ohjelma muokkaantuu vielä, mutta mikä on varmaa, niin pääset mukaan mahtavaan porukkaan nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Nuotion äärellä tai Petäjäsaaren kämpän sisällä voi valmistaa oman illallisen ja aamiaisen. Halutessasi voit myös ostaa lauantai-iltana makkaraa tai vaikka paistaa itsellesi lettuja ja sunnuntai aamuna aamupalaa – varaathan siis käteistä mukaan. Jos haluat nukkua yön Sompion Samoilijoiden ja Lapin Kiehiset ja Kivekkäiden vuokraamissa teltoissa tai joukketeltassa, ilmoittautuminen viimeistään 23.8.2023. Oman teltan hinta 10 € ja paikka puolijoukkuetelttassa 5 €/hlö Nuku yö ulkona -tapahtuman pysäköintipaikalle pääsee pyörällä tai autolla. Petäjäsaareen voi saapua myös omalla vesikulkuneuvolla. Pysäköintipaikka ja soutuvenesatama sijaitsevat noin 6 kilometrin päässä Sodankylästä 4-tietä etelään. Tienhaara pysäköintipaikalle on merkitty Nuku yö ulkona -kyltein. Nuku yö ulkona Sodankylä päättyy sunnuntaina klo 12, jolloin suuntaamme kotejamme kohti yhtä kokemusta rikkaampana.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku Yö Ulkona, Sodankylä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
Luonnossa kuin kotonaan
Luontouinti
Soutu
IlmoittautuminenJos haluat nukkua yön Sompion Samoilijoiden ja Lapin Kiehiset ja Kivekkäiden vuokraamissa teltoissa tai joukketeltassa, ilmoittautuminen viimeistään 23.8.2023. Oman teltan hinta 10 € ja paikka puolijoukkuetelttassa 5 €/hlö. Ilmoittautuminen sompion.samoilijat@gmail.com
Ilmoittautuminen23.08.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäLapin Kiehiset ja Kivekkäät ry
YhteyshenkilöHeidi Koskiniemi
Sähköpostisompion.samoilijat@gmail.com
Puhelinnumero0406203164

SOMPION SAMOILIJAT RY

Sompion Samoilijat tukee ja edistää sodankyläläisten luontoharrastuksia ja luonnossa liikkumista. Samoilijat järjestää tapahtumia, retkiä ja erilaisia aktiviteetteja kuntalaisille.

Katso yhdistyksen omat sivut