Sijainti ja aikataulu

SijaintiInkoo
OsoiteKopparnäsintie 663, 10160 Inkoo
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 15.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 12.00

Lisätietoa

Tunturikerho Kavtsi osallistuu Nuku yö ulkona -tapahtumaan, yöleirimme paikkana tulee olemaan Kopparnäsin kaunis merenranta-alue.
Kannustamme tällä kertaa kokeilemaan riippumatossa yöpymistä, ja Kavtsilla onkin kolme vastahankittua riippumattoa jotka lainaamme tähän tapahtumaan maksutta ensiksi ehtiville varaajille. Ota yhteyttä varustemestari Paavoon jos haluat varata riippumaton. Paavo Ahonen, 040 5274 639 tai kavtsi.varusteet@gmail.com

Yöpyä voi tietenkin muullakin tavoin miten haluaa – teltassa, laavussa, louteessa...

Leiriydymme Östervikin tulentekopaikan lähettyville (kartta). Auton saa jätettyä läheiselle parkkipaikalle, sen osoite on Kopparnäsintie 663, 10160 Inkoo.

Voit tulla paikalle klo 15 lähtien, olemme silloin siellä ja löydät meidät Kavtsin lipun luota. Pulmatilanteessa voit soittaa Paavolle.

 

Mitä tarvitset mukaan? Tuo majoitteesi ja nukkumisvarusteesi, taskulamppu, lämmintä vaatetta iltaa ja yötä varten ja tärkeää – tuo itsellesi kaikki juomavesi mitä tarvitset sekä tietenkin syötävät. Tulipaikalla voi lämmittää ruokaa. Paikalta löydät hyvää seuraa ;) ja tarvittaessa apua majoitteesi kanssa.

Tämän helpommaksi yöretkeily ei tule, lähde siis meidän kanssa nukkumaan yö ulkona. ⛺️

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo
IlmoittautuminenIlmoita kuinka monta teitä tulee paikalle.
Ilmoittautuminen25.08.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPaavo Ahonen

TUNTURILATU RY / KAVTSI

Tunturiladun kerho

Katso yhdistyksen omat sivut