Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 29.04.2024, klo 18.00
Päättyy: 29.04.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Heipsan! Polut alkavat olla siinä kunnossa, että voimme aloittaa NurLaMTB:n kausi.. VIH-DOIN-KIN! Joten lähdetään katselemaan miltä Kiljavan ja Käpylännummen maastot näyttävät talven ja takatalven jälkeen. Toivottavasti sitä takatakatalvea ei tule enää. Hieman on märkyyttä ja lunta tiedossa, mutta pääosin polut ovat hyvin ajettavissa ja mikä parasta. EI PÖLISE! Lähtöpaikkana tuttu Kiljavan sairaalan parkkipaikka, josta suunnataan Kiljavannummelle ja Käpylännummelle ja vetäjä valitsee aina polkujen risteyksissä sen parhaimmalta näyttävän. Tosin ei välttämättä aina. Muistakaa tarkastaa ennen lenkkiä kaluston kunto ja repun sisältö, ettei kannella niitä viimekauden banaaneja mukana. Tervetuloa mukaan! NurLaMTB ************************* Vaatimuksena on maastokelpoinen pyörä ja pyöräilykypärä. Myös juomaa on syytä olla aina mukana. Muita suositeltavia varusteita mukaan otettavaksi ovat: - tarvittaessa jotain energiaa mukaan - ajo-, aurinko-, tms. lasit silmiä suojaamaan - pyöräilyhanskat käsien suojaksi - pumppu ja omaan pyörään sopiva vararengas - pikatyökalut (ainakin rengasraudat) - pikaketjulukko, joka sopii omaan pyörään (ketjun katkeaminen) - takavaihtajan ns. korvake omaan pyörään Vaatetus säätilan mukaan. Kannattaa suosia mm. pyöräilyhousuja ja värikkäitä vaatteita. Suositeltavaa on myös pyöräilykenkien hankkiminen ja lukkopolkimien käytön opettelu, sillä ne tekevät pyöräilystä mukavampaa. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan suostumus mukaan tulosta. Alle 12-vuotias vain huoltajan seurassa. Lisätietoja Nurmijärven Ladun ja Polun kotisivulta: https://nurmijarvenlatu.fi/toiminta/maastopyoraily/

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMTB-kauden avauksena helppo viikkolenkki
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaNurLan parkkipaikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen29.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut