Sijainti ja aikataulu

SijaintiVantaa
OsoiteBisajärventie, 01260 Vantaa
  
AjankohtaAlkaa: 06.04.2024, klo 11.00
Päättyy: 06.04.2024, klo 14.00

Lisätietoa

Bisan majalla tutustumme Metsämörrin kanssa lumen alta herääviin kasveihin ja tutkimme lähiluontoa luuppien avulla. Lisäksi voit omaan tahtiin kokeilla luontokuntosalia. Omia eväitä voit syödä nuotiolla. Tehtävät on suunniteltu 5-7-vuotiaille, mutta kaikenikäiset lapset perheineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan luontoa. Paikalle saa tulla perheen oman aikataulun mukaan, eikä tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Saapumisohje: Aja Bisajärventietä, kunnes näet kansallispuiston kyltin. Seuraavan mutkan jälkeen ensimmäinen pieni tie oikealle vie Bisan majalle. Tien puomi on avoinna vain tapahtumien aikana.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMetsämörrin perhepäivä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMetsämörri
SoveltuvuusLapsiperheille
Kokoontumis- / lähtöpaikkaBisan maja
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen06.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

VANTAAN LATU JA POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.

Katso yhdistyksen omat sivut