Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
Osoite Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 11.03.2024, klo 17.00
Päättyy: 11.03.2024, klo 21.00

Lisätietoa

Nurmijärven Latu ja Polku Ry:n melontajaosto järjestää melojille meriturvaharjoituksen Lohjalla maanantaina 11.3.2024 Meriturvassa pääsee harjoittelemaan aallokkomelontaa ja pelastautumisia suuressa sisäaltaassa, jonne saadaan luotua aallokko- ja tuuliolosuhteita. Allasveden lämpötila on. n. 21 astetta. Aikataulu: 10.3.2024 sunnuntaina: pakataan kajakit traileriin, katsotaan muut melontavarusteet vajalta (tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin, kaikkien ei tarvitse osallistua) 11.3.2024 maanantaina: Klo 15.30 kokoonnutaan Siperianrantaan, josta lähdetään yhdessä kohti Lohjan Meriturvaa kimppakyydein, voi tulla myös suoraan Lohjalle. Klo 17 kajakkien pesu meriturvassa Klo 18-21 allasaika Noin klo 22.30 saapuminen Siperianrantaan, kajakkien ja varusteiden purku paikoilleen Nurlalta saa mukaan perus melontavarusteet, melan, liivit, aukkopeitteen. Nurlalla muutama oma kypärä lainattavaksi. Kypäriä lainattavissa myös Meriturvasta. Kouluttajina toimii Ari Nivalainen ja Taija Kunelius. Tapahtumaan on pakollinen sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen linkin takaa löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta: https://forms.gle/ymF7YohbUetYRFjm7 Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja ennakkomaksun suorittanutta osallistujaa. Osallistumismaksu on 80 euroa, josta 40 euroa maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen/yhteydessä Nurlan melojien mobilepaynumeroon 60110. Viimeinen 40 euroa tulee olla maksettuna mobilepaylla tapahtumapäivänä 11.3.2024. Ennakkomaksu ja osallistumismaksu kokonaisuudessaan palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Jos olet estynyt osallistumaan, pyri löytämään joku toinen osallistuja tilallesi. Lisätiedot Ari Nivalainen nurlamelonta.ari@gmail.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMeriturvaharjoitus melojille
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMelonta
Kokoontumis- / lähtöpaikkaSiperianranta
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen10.03.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöAri Nivalainen
Sähköpostinurlamelonta.ari@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut