Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKijavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 22.08.2023, klo 18.00
Päättyy: 22.08.2023, klo 20.30

Lisätietoa

Melonta Tutuksi -ilta järjestetään 22.8. klo 18.00-20.30 Nurmijärven Sääksissä. Illan aikana pääset tutustumaan melonnan saloihin ohjaajan kanssa pienryhmässä. Muistathan ilmoittautua etukäteen sähköpostilla Susanna Sihvolle, susannasihvo@yahoo.com, 10 osallistujaa mahtuu mukaan.
Kokoontuminen Nurmijärven Ladun ja Polun toimipaikalla Siperianrannan Kajakkikontilla. Siperianranta on Kiljavan sairaalan takana osoitteessa Kiljavantie 539, 05250 Kiljava. Parkkipaikkana toimii sairaalarakennuksen takana järven puolella oleva alue. Parkkipaikalta kävellään alas rantaan kajakkikontille.
Tutustumme melontavarusteisiin, turvallisuuteen sekä opettelemme nousemaan kajakkiin ja poistumaan kajakista. Parhaiten melomaan oppii tietysti melomalla, joten lähdemme vesille kokeilemaan varsinaista melomista ja kajakin ohjaamista. Kajakin sekä tarvittavat melontavarusteet saat kurssilla lainaan. Säänmukaisilla retkeilyvarusteilla pärjäät, kunhan huomioit, että melonta on vesiurheilua ja ainakin varpaat kastuvat kajakkiin noustaessa.
Muistathan ottaa täydellisen varavaatekerran sekä juomapullon mukaan.
Tutustuminen on Vantaan Ladun ja Polun jäsenille maksuton, muille hinta on 10 euroa. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMelonta Tutuksi- ilta
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKajakkikontti
Osallistujat10/10
Ilmoittautuminen21.08.2023 mennessä
Hinnoittelu10€/ ei Vantaan Ladun ja Polun jäsenille

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

VANTAAN LATU JA POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.

Katso yhdistyksen omat sivut