Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 10.06.2024, klo 17.00
Päättyy: 10.06.2024, klo 17.00

Lisätietoa

Turun Ladun maanantaipyöräily suuntaa nyt Piikkiöön Yltöisten alppiruusutarhalle, jossa kesäistä nähtävää tarjolla! Startti klo 17 Tuomiokirkon edustalta, paluu lähtöpaikkaan. Mukaan kypärä, juomapullo, evästä tai pikkusuolaista, vaihdepyörä tai sähköpyörä. Vauhti on sopivaa, ei hidasta mutta ei liian nopeaakaan. Matka n. 45 km. Matkaan pääsee myös matkan varrelta, esim. Kaarinasta. Jos toivot sitä, ota yhteyttä vastuuhenkilöön niin sovitaan aika ja paikka. Lisätietoja pyöräilyistämme Turun latu/toiminta/pyöräily. Ilmoittautumista ei tarvita. Kaikki tervetulleita

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMaanantaipyöräily alppiruusutarhaan
Tapahtuman lajiPyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaTurun tuomiokirkkotori
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen10.06.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

Sähköpostisauli.haaksiluoto@elisanet.fi
Puhelinnumero+358505938903

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut