Sijainti ja aikataulu

SijaintiNaantali
Osoite Naantali
  
AjankohtaAlkaa: 17.09.2023, klo 09.30
Päättyy: 17.09.2023, klo 18.00

Lisätietoa

LoLa:n (Lounais-Suomen latualue) tämän vuoden yhteisretki suuntautuu Torronsuon kansallispuistoon (Tammela) . Retki on avoin kaikille alueemme yhdistysten jäsenille.
Kansallispuistossa vietämme nelisen tuntia. Ensin patikoimme, ja patikan päätteeksi syömme eväitä Kiljamon taukopaikalla. Paluumatkan lähtöajasta sovitaan saapumisen yhteydessä busseittain. Torronsuon retkeilyrakenteet: Keittokatos, tulentekopaikka ja esteetön käymälä (oma wc-paperi mukaan) sekä luontotorni sijaitsevat Kiljamon taukopaikalla n. 300m päässä Kiljamon P-alueesta.
Suotaival (8,5 km) on luokiteltu keskivaativaksi muutaman jyrkemmän nousun takia, mutta muuten reitti on helppokulkuinen. Pitkospuita riittää. HUOM! Reitillä ei ole oikaisumahdollisuutta eli reitille lähtevien on jaksettava kävellä koko matka. Kiljamonkierros (1,5 km) on helppokulkuinen kierros suon laidassa. Lisätietoja Torronsuon kansallispuistosta: Torronsuo
Mukaan retkelle säänmukainen vaatetus sekä riittävästi evästä ja juotavaa. Torronsuolla ei ole vesipisteitä. Evästä kannattaa syödä jo bussimatkan aikana ja jättää mahdollisesti jotain paluumatkallekin. Paluumatkan eväät ja vedet voi halutessaan jättää bussiin.
Retken hinta on 20€. Ilmoittautumiset ja maksut 07.09.2023 mennessä. Kuljetus järjestetään, jos kyseiselle reitille ilmoittautuu riittävästi osallistujia.
Ilmoittautumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Voimme sitten tarvittaessa tiedottaa retkelle lähtijöitä esim. mahdollisista muutoksista.
Reitti: Raisio – Turku – Salo – Torronsuo
Lähtö Raisiosta klo 9.30 (kaupungintalo), Turku klo 9.45 (linja-autoaseman tilausajopysäkki), Kaarina
(kaupungintalon P-paikka), Paimio (Nesteen pikavuoropysäkki), Salo (linja-autoasema).
Ilmoittautuminen: pj@turunlatu.fi
Maksut: Turun Latu ry FI63 4108 0010 3729 13 viesti: Torronsuo

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLoLan syysretki Torronsuolle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRaision kaupungintalo
Ilmoittautuminenlmoittaudu osoitteeseen pj@turunlatu.fi. Anna ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero ja miltä pysäkiltä nouset kyytiin (Raision kaupungintalo, Turun linja-autoasema, Kaarinan kaupungintalo, Paimion Nesteen pikavuoropysäkki vai Salon linja-autoasema)
Ilmoittautuminen07.09.2023 mennessä
Hinnoittelu20 € / henk.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannele Moskajärvi

ARMONLAAKSON VAELTAJAT RY

Katso yhdistyksen omat sivut