Sijainti ja aikataulu

SijaintiHanko
OsoiteHanko Tulliniemi, 10940 Hanko
  
AjankohtaAlkaa: 30.09.2023, klo 09.45
Päättyy: 30.09.2023, klo 09.45

Lisätietoa

🦆Opastettu linturetki Hangon lintuasemalle 30.9.2023🐧
Lauantaina 30.9 klo 12.00. (Huomioi kävelymatkan pituus 3,7km lähtöpaikalle)
Tavataan Tulliniemen vapaasataman parkkipaikalla klo 9.45 (Tulliniemi,10900 Hanko)

Tervetuloa mukaan Haliaksen päähavainnoitsija Aki Aintilan pitämälle kierrokselle! Kuulemme lintujen laskennasta, tutustumme lintuasemaan ja sään salliessa näemme lintujen rengastusta.

Opastuskierros lähtee Tulliniemen luontopolun eteläpään (Uddskatan) näköalakalliolta, paikalta jossa on kaksi retkipöytää. Kierroksen lähtöaika on klo 12.00. Lähtöpaikalle on 3,7 kilometrin kävelymatka Tulliniemen parkkipaikalta luontopolkua pitkin. Opastuksen lähtöpaikalle kävelyyn kannattaa varata aikaa 1,5h.

Tulliniemen luontopolku on paikoin hankalakulkuinen eikä sovellu liikuntaesteisille. Uddskatanin kalliot voivat olla sateella liukkaat, joten maastokelpoiset jalkineet suositeltavat. Opastus tapahtuu ulkona meren äärellä, joten suosittelemme säänmukaista pukeutumista. Huomioithan, että Uddskatanilla ei ole yleisö-wc:tä eikä juomavesipistettä. Lähin yleisövessa löytyy luontopolun varrelta alkumatkasta.

Mukaan kiikarit ja kaukoputki mikäli omistat, hyvät eväät ja juomista sekä eteläisimpään kärkeen soveltuvat sään mukaiset vaatteet.

Kimppakyydit. Nurla maksaa opastuksen.
Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Ilmoittautumiset Sannalle nurlaperheliikunta@gmail.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLinturetki Hankoon
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLinturetket
Kokoontumis- / lähtöpaikkaTulliniemen pysäköintipaikka

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTimo Pasanen
Sähköpostitimo.pasanen063@gmail.com
Puhelinnumero0408496107

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut