Sijainti ja aikataulu

SijaintiKirkkonummi
Osoite Kirkkonummi
  
AjankohtaAlkaa: 29.05.2024, klo 17.00
Päättyy: 29.05.2024, klo 19.30

Lisätietoa

Porkkalan Polku ry on kutsunut liikuntaneuvos Tuomo Jantusen liikuntaväen tarinailtaan, jonka taustalla on Suomen suosituin retkeilykeskus Kiilopää. Keskuksen perustamisesta on kulunut 60 vuotta.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.00, ja tapahtuma kestää klo 19.30 saakka. Tarinailtaan ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita ja se on ilmainen.

Tarinoiden avulla patikoidaan, pyöräillään ja hiihdetään seutukunnan reittejä, muistellaan Porkkalan toimintaa ja reittejä – mutta erityisesti vaelletaan Kiilopään maisemissa Saariselän tuntureilla. Nämä Lapin tarinat ovat osa Tuomo Jantusen kirjoittamaa ja Väyläkirjojen julkaisemaa teosta ”Kiilopään kiehisiä”. Tuomo kertoo tarinaillassa valokuvilla höystettynä kokemuksistaan Lapin vaelluksilla ja erityisesti Kiilopään kehittymisestä Suomen suosituimmaksi retkeilykeskukseksi. ”Kiilopään Kiehisiä” on samalla historiikki kyseisen alueen tapahtumista, rakentamisesta ja ihmisistä. Ja kun Kirkkonummella ollaan, ei Tahko Pihkalakaan sekä alueen tunnetut retkeilijät kuten Marja ja Pekka Borg voi jäädä ilman mainintoja.

Tarjolla on kahvia ja kakkua, sillä samalla vietetään Kiilopään 60-vuotisjuhlia. Illassa on mukana jäsenyhdistysten johtohenkilöitä ja vierailevia ulkoilijoita muista yhdistyksistä.

Tarinailtojen aikana esitellään kuntosauvauutuus Grip. Voisiko uusi kävelysauva tuoda lisää kuntoa kansalle kuten 25 vuotta sitten?

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLiikunnan tarinailta Kirkkonummella
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKunnantalon kokoussali
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen29.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäPorkkalan Polku ry
YhteyshenkilöTuomo Jantunen
Sähköpostituomo@jantunen.fi

TAHKO PIHKALA-SEURA RY

Tahko Pihkala -seura on perustettu 10.10.1979 vaalimaan ja viemään eteenpäin Lauri ”Tahko” Pihkalan ajatuksia ja aikaansaannoksia. Seura koostuu liikuntakulttuurimme vaikuttajista ja yhteisöistä, jotka ovat tehneet toiminnallaan Tahkon ideologiaa tunnetuksi.
Seura ottaa kantaa ajankohtaisiin liikunta- ja urheilukysymyksiin erilaisissa keskustelu- ja väittelytilaisuuksissa, tiedotusvälineiden yleisönosastoissa, uutislähetyksissä ja haastatteluissa.

Katso yhdistyksen omat sivut