Sijainti ja aikataulu

SijaintiSipoo
Osoite Sipoo
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 15.30
Päättyy: 26.08.2023, klo 19.00

Lisätietoa

Lauluvaellus Sipoonkorven kansallispuistoon yhdistää luonnon äärelle pysähtymisen ja ainutlaatuisen konserttielämyksen loppukesän hämärtyvässä illassa. Esiintyjänä metsäkonsertissa kuullaan Wind on Wind - yhtyettä, jonka musiikissa soivat suomalaiset perinnepuhaltimet, seesteiset hetket ja metsäiset biitit.

Vuonna 2023 Lauluvaellus järjestetään Suomen luonnon päivänä la 26.8., jolloin Suomen Latu järjestää suuren Nuku yö ulkona -haasteen. Lauluvaelluksen yhteydessä onkin siis oiva tilaisuus jäädä metsään yöpymään - pakkaathan siinä tapauksessa mukaasi omat, asianmukaiset retkeilyvarusteet ja eväät.

Tapahtuma alkaa yhteisellä patikalla kohti Ängesbölen nuotiopaikkaa, jossa konsertti alkaa klo 18.30. Reittivaihtoehtoja on kaksi. Lyhyempi, n. 1,5km kävely alkaa Byabäckenin parkkipaikalta ja yhteislähtö tapahtuu klo 17.45. Pidempi reitti (n. 8 km) alkaa Kuusijärveltä ja yhteislähtö sieltä tapahtuu klo 15.30. Nuotiopaikalle voit toki saapua myös itse valitsemaasi reittiä. Esimerkiksi Byabäckenin parkkipaikalta Ängesböleen kulkee 0,6km mittainen helppokulkuinen ja selkeästi viitoitettu reitti. Lisätietoja Sipoonkorven kansallispuistosta ja reiteistä: https://www.luontoon.fi/sipoonkorpi

Pidemmälle reitille osallistuville suosittelemme auton parkkeeraamista Byabäckenin parkkipaikalle (Länsitie 242). Siitä eteenpäin Kuusijärvelle matkaa voi jatkaa Sipoonkorpi Hop-On-Hop-Off -bussilla (lisätiedot ja aikataulu: https://www.sipoo.fi/visit-sipoo/nae-koe/luontoelamyksia/sipoonkorpi-hop-on-hop-off-bussilinja/). Ängesbölen nuotiopaikalta on n. 0,6 km matka Byabäckenin parkkipaikalle, joten konsertin jälkeen autolle ei tarvitse kävellä pitkästi!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Varauduthan säänmukaisilla ja retkeilyyn sopivilla vaatteilla ja kengillä. Omat eväät sallittuja. Tapahtumassa kerätään vapaaehtoinen osallistumismaksu (käteinen/kortti).

Tapahtuman järjestää Kaamospelit-yhdistys ry. Tapahtumaa tukee Sipoon kunta.

Lisää tietoa tapahtuman facebook-sivulla: https://www.facebook.com/events/843309006786636/

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLauluvaellus - Sipoo
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiVaellus
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKuusijärvi

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäKaamospelit-yhdistys ry
YhteyshenkilöAino Kinnunen
Sähköpostikaamospelit@kaamospelit.fi
Puhelinnumero050 438 5159