Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteLepsämäntie 12, 01800 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 25.01.2024, klo 18.00
Päättyy: 25.01.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Lumikenkäily kuutamon valossa on tunnelmallista ja erilaista liikuntaa tutulla suoalueella. Tule kokemaan talvi-illan lumoa lumikenkäillen, joko omilla tai lainatuilla välineillä, vuokra 5e, maksutiedot saat ilmoittautuessa. Tarvitset liikuntaan sopivan varustuksen, taukotakin ja juomapullon sekä otsalampun. Lumikenkäillessä tulee lämmin, joten kerrospukeutuminen on tarpeen. Mukaan pääset ilmottautumalla Soile Paukkuselle, puh 0407383199. Osallistujamäärä rajattu.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKuutamolumikenkäilyä Isosuolla
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLumikenkäily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKlaukkalan jäähallin parkkipaikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat15
Ilmoittautuminen24.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut