Sijainti ja aikataulu

SijaintiYlöjärvi
OsoiteMatkahuollontie 5, Kuru , 34300 Ylöjärvi
  
AjankohtaAlkaa: 18.05.2023, klo 09.00
Päättyy: 18.05.2023, klo 17.00

Lisätietoa

Tervetuloa Kurun Samoilijoiden kevätretkelle Isojärven kansallispuistoon helatorstaina 18.5. Lähtö retkelle linja-autolla Kurun Seuratalon pihasta klo 9:00, matkahuollontie 4 , 34300 Kuru. Matka Isojärvelle kestää noin 1,5h. Isojärvellä saavumme Heretyn parkkipaikalle. Heretyltä on mahdollisuus omatoimiseen tai ryhmässä samoilijoiden kanssa retkeilyyn päivän ajan. Kansallispuistossa on mahdollisuuksia monenlaiseen reittiin. Heretyltä lähtee seuraavia rengasreittejä: Vaativa esteetön 500m reitti, 3km luontopolku, 6km hevosenlenkki ja 10km savottapolku (yhdistettynä Jätkänpolkuun yht 20km). Lue tarkemmat kuvaukset reiteistä : luontoon.fi/isojarvi/reitit. Isojärven luonto on monimuotoista jossa metsäiset vuorimaat ja syvät rotkolaaksot yhdistyvät erämaatunnelmaan. Jääkauden muodostamat maastonmuodot on nähtävissä. Maasto on paikoin vaikeakulkuista juurakkojen ja kivien vuoksi. Heretystä lähtee myös vaativa esteetön reitti Kannuslahteen (500m) tasaista leveää metsäpolkua pitkin, mikä on helppokulkuinen. Kohteessa on paljon tauko-ja tulipaikkoja. Retki on koko päivän retki ja takaisin Kurussa olemme noin 17:00. Omat eväät mukaan ! Päivän aikana Samoilijat tarjoaa nokipannukahvit/ teet tai kaakaot. Varaa mukaasi: Riittävästi eväitä ja juomavettä koko päiväksi, taukotakki tai lämmin vaate taukoja varten, varavaatetta kylmän varalle, säänmukainen ulkoilupukeutuminen ja maastoon soveltuvat kengät , oma retkimuki ja istuinalunen sekä muut retkeilyvarusteet mitä voit tarvita. Muista aurinkovoide ja lakki aurinkoisella säällä ! Sekä tärkein eli hyvä mieli ja kansallispuistoetiketti! Retki on Kurun Samoilijoiden jäsenille ilmainen. Ei jäseniltä hinta on 15 euroa /hlö. Retki täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu 15.5.2023 mennessä joko sähköpostilla tai puhelimitse : kurunsamoilijat@gmail.com, tai 0452262341 / 0407424176.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKurun Samoilijoiden kevätretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
SoveltuvuusLapsiperheille
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKurun seuratalon P-paikka, matkahuollontie 4, 34300 Kuru
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen14.05.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

Sähköpostikurunsamoiljat@gmail.com
Puhelinnumero0452262341

KURUN SAMOILIJAT RY

Kurun Samoilijat on Pirkanmaan pohjoisosissa toimiva Ladun jäsenyhdistys, joka on perustettu vuonna 1975. Sijaintimme Kurussa Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen sekä Siikanevan soidensuojelualueen välissä Näsijärven rannalla antaa meille loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Katso yhdistyksen omat sivut